[:fi]Oulaisten Nuorisokuoro on kutsuttu yhdeksi pääesiintyjistä Vaasan Kuorofestivaaleille[:en]Oulainen Youth Choir has been invited as one of the main performers in the Vaasa Choir Festival[:]

[:fi]Oulaisten Nuorisokuoro on kutsuttu yhdeksi pääesiintyjistä Vaasan Kuorofestivaaleille 4.-8.5.2016. Muut pääesiintyjät ovat Viron Filharmoninen kamarikuoro, Lauluyhtye Real Group Ruotsista, Barbershop-kvartetti Sterling USA:sta ja Ylioppilaskunnan Laulajat.

vaasachoirfestival.fi[:en]Oulainen Youth Choir has been invited as one of the headliners for the Vaasa Choir Festival 4.-8.5.2016. Other headliners are the Estonian Philharmonic Chamber Choir, Vocal Ensemble Real Group from Sweden, Barbershop Quartet, in Sterling from the United States and the Male Voice Choir.

vaasachoirfestival.fi[:]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *