[:fi]Kuoro ihastutti Vatikaanissa ja Roomassa[:en]The choir delighted the Vatican and Rome[:]

[:fi]Kuoro ihastutti Vatikaanissa ja Roomassa, minne se teki 12.1-17.1. ”pyhiinvaellusmatkan” yhdessä Oulun hiippakunnan piispan Samuel Salmen ja tuomiokapitulin ryhmän kanssa. Mukana oli kuoron 19 vanhinta laulajaa.

Kuoro esiintyi paavin yleisvastaanotolla, johon osallistui yli 7000 ihmistä ympäri maailmaa. Kuoro lauloi tilaisuudessa mm. Sibeliuksen Finlandian ja de Marzin sävellyksen Signore delle cime. St. Ignatiuksen kirkossa konsertoitiin runsaslukuiselle yleisölle reilun tunnin ohjelmalla. Lisäksi kuorolla oli kunnia olla mukana Pietarin kirkon messussa, jossa se lauloi viisi latinankielistä sävelmää, mm. Pekka Kostiaisen Panis Dei ja Javier Buston Salve Regina. Vierailu Birgittalaisluostariin ja esiintyminen siellä sekä Rooman keskeisiin nähtävyyksiin tutustuminen täydensivät matkan ohjelmaa. [:en]The choir delighted the the Vatican and in Rome, where it made a 12.1 to 17.1. ”Pilgrimage” in one of the Oulu Diocese bishop Samuel Salmi and with the Cathedral Group. There were 19 elders singers of the choir.

The choir performed the Pope’s general’s office, in which more than 7,000 people around the world took part. The choir sang a conference mm. Sibelius’ Finlandia and de Marzin composition Signore delle cime. St. Ignatius church in large numbers at public concerts in just over an hour program. In addition, the choir had the honor to be part of the church at Mass in St. Petersburg, where it sang in five Latin tunes, among others. Pekka Kostiainen Panis Dei, Javier Busto Salve Regina. Visit Birgittine and presence there as well as Rome’s major attractions Getting to Know supplemented distance program.[:]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *